Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Villa Lamar

Adres obiektu Zwycięstwa 26, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Iwona
Dodano: 2018-04-11
Pobyt od: 2018-03-31 do 2018-04-02 IP: xx.174.73.36
 
 
 

Willa bardzo ładnie urządzona , wszędzie czyściutko i pachnąco. Pokój z dużym łożem małżeńskim bardzo czysty, przestronny, świetnie się tam mieszkało. Gospodyni obiektu niezwykle miła i uprzejma. Pozdrawiam Iwona


 
 

Sandra
Dodano: 2018-03-28
Pobyt od: 2018-03-23 do 2018-03-25 IP: xx.23.185.62
 
 
 

Villa bardzo ładnie urządzona, wszędzie czyściutko i pachnąco. Pokój z dużym łożem małżeńskim bardzo czysty, przestronny, świetnie się tam mieszkało. Gospodarze obiektu niezwykle mili i uprzejmi.Zdecydowanie polecam! Sandra


 
 

Łukasz
Dodano: 2018-01-29
Pobyt od: 2018-01-06 do 2018-01-08 IP: x.172.255.142
 
 
 

Czystość na najwyższym poziomie, bardzo miła obsługa. Pokój bardzo przytulny świetna lokalizacja. Polecam ten nocleg każdemu bez wyjątków :)


 
 

Ela i Andrzej z ŁODZI
Dodano: 2016-07-26
Pobyt od: 2016-07-18 do 2016-07-26 IP: xx.47.189.176
 
 
 

W 200 % polecam miejsce, przesympatyczni właściciele, bliska odległość do plaży, w okolicy bary i sklepy, na pewno tu wrócimy. Pozdrawiamy właścicieli.


 
 

Marek Taczkiewicz
Dodano: 2013-04-24
Pobyt od: 2012-08-14 do 2012-08-19
 
 
    

Pokoje w wysokim standarci , wszystko zgodnie z opisem na internecie. Wieczorne biesiady przy grillu niezapomniane. Pozdrowienia dla Właścicieli i do zobaczenia.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie